Feedback gevraagd.

Ons clubhuis is inmiddels een week in de lucht en op dit moment hebben 33 leden zich geregistreerd.
Vanochtend na de training, kreeg ik de vraag, of het mogelijk was om verbetervoorstellen in te dienen. Zoals ik vorige week bij de opening heb aangegeven, is dit uiteraard mogelijk. Als je een verbetervoorstel of nieuwe functionaliteit voor de site hebt, dan horen wij dit graag. We onderzoeken dan of je verzoek ingebouwd kan worden.
Je kunt je terugkoppeling via een reactie op dit bericht indienen.

Auteur: Phons Stokkermans

In september 2012 met Start to Run begonnen met als doel: 3 keer vijf kilometer per week. Nu loop ik gemiddeld 23 km per week. Heerlijk! Mijn persoonlijk record op de 5 kilometer heb ik gelopen in een tempotraining van 6 kilometer op dinsdagavond: 9 augustus 2016: 30:32(5:05 min/km). Bij Tilburg Ten Miles van 3 september 2017 heb ik mijn persoonlijk record op de 10 km verbeterd naar 55:12 (5:30 min/km). Mijn snelste Ten Miles heb ik gelopen op 4 september 2016: 1:31:48 (5:41 min/km). De langste afstand die ik gelopen heb is 17,05 kilometer. Dit was op 11 augustus 2017, tijdens een training voor de Ten Miles. Tijd: 1:41:36 (5,58 min/km).

5 gedachten aan “Feedback gevraagd.”

  1. Hoi Phons,

    Is het een idee om een tabel op te nemen in het clubhuis met ieder zijn beste prestaties.

    Naam, afstand, pr-tijd, datum,

    Gr. Jeroen Gomes

  2. Hey Jeroen,

    Een prima idee om de persoonlijk records op ons virtuele clubhuis te vermelden. Omdat wij een recreatieve loopgroep zijn, willen wij het competitie-element tussen groei- en tempogroep niet te veel aandacht geven. De beste prestaties worden daarom niet in een tabel weergegeven. Wel kan iedereen die dit wil zijn/haar beste prestaties in zijn/haar profiel kwijt. Het bijkomend voordeel hiervan is dat je er een verhaaltje van kunt maken. Kijk maar eens naar de profielen van Harran en mij.

    Bedankt voor je feedback en groetjes,
    Phons.

  3. Is het ook mogelijk om vanuit het clubhuis notificaties per mail te krijgen als er iets geplaatst is? Zou ik wel handig vinden! Grtjs Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Created by Phons Stokkermans, Copyright Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof © 2016 - 2024