Verslag ledenvergadering 2019

Op zaterdag 7 december hadden we weer onze jaarlijkse ledenvergadering, waarbij ongeveer 35 personen aanwezig waren. Er waren van tevoren geen agendapunten aangeleverd.

Wel had Monique eerder het een en ander geïnventariseerd bij de Wandelende Tak, waarbij enkele nuttige suggesties naar voren kwamen:

De grootte van de (totale) groep, een lijst op de site waar evenementen in staan en om een keer het bos op te ruimen om iets terug te doen voor het gebruik ervan. Het volgende is daarover afgesproken:
De totale grootte van LFTR is maximaal 80 personen, waarvan de Wandelende Tak op maximaal 22 personen, en de hardloopgroep op 58 personen gesteld is.

Er wordt zowel voor de hardloopgroep als voor de Wandelende Tak een evenementenkalender op de site gezet voor 2020.

De rubriek “ik doe mee/ik ga mee” is komen te vervallen omdat het voor Phons heel veel werk was en er bijna geen gebruik van werd gemaakt.

Bekeken wordt er nog hoe we invulling gaan geven aan het opruimen van het bos.

Verder werd de structuur van LFTR duidelijk gemaakt:

  • Harran is als coördinator verantwoordelijk voor de gang van zaken binnen LFTR.
  • LFTR telt 5 trainers, 4 op de hardloopgroep (Harran van der Heijden, Joop Oersels, Eric der Kinderen en Jeroen Gomes) en 1 op de Wandelende Tak (Monique Glasmacher).
  • De website is gemaakt en wordt actueel bijgehouden door Phons Stokkermans.
  • Linda Minderhout zorgt er voor dat alle kleedjes netjes blijven, valt in voor Phons als deze niet aanwezig is en verricht verdere hand- en spandiensten waar nodig.

Er werd kort een financieel verslag gegeven waaruit blijkt dat we dit jaar positief afsluiten. Daarom is er ook geen contributieverhoging nodig en blijft het dus ook in 2020 €55,00 voor de hardloopgroep en €30,00 voor de Wandelende Tak.

Fysiotherapie Tilburg Reeshof heeft LFTR zowel financieel (€1000,00) als in natura (€1755,80 shirtjes, trainerskleding, trainerscursussen.) goed ondersteund.
Runshop Greg van Hest heeft  €485,00 bijgedragen door extra korting te geven.
Ebbo Admin was ook afgelopen jaar weer sponsor voor €60,00.
Allen hebben aangegeven dat ze ook in 2020 graag sponsor blijven.
Ook voor leden met een eigen bedrijfje is er ook de mogelijkheid tot sponsoring.
Voor €60,00 per jaar kom je dan met een banner op de site waar jouw informatie achter staat.

Voor meer informatie hierover kun je terecht op info@loopgroepfysiotherapietilburgreeshof.nl

Voor 2020 is de begroting nog niet rond omdat nog niet iedereen zijn/haar contributie heeft overgemaakt (graag vóór 15 december).

Al met al blijkt dat LFTR naar tevredenheid draait en daar mogen we met z’n allen zeer trots op zijn.

Auteur: Phons Stokkermans

In september 2012 met Start to Run begonnen met als doel: 3 keer vijf kilometer per week. Nu loop ik gemiddeld 23 km per week. Heerlijk! Mijn persoonlijk record op de 5 kilometer heb ik gelopen in een tempotraining van 6 kilometer op dinsdagavond: 9 augustus 2016: 30:32(5:05 min/km). Bij Tilburg Ten Miles van 3 september 2017 heb ik mijn persoonlijk record op de 10 km verbeterd naar 55:12 (5:30 min/km). Mijn snelste Ten Miles heb ik gelopen op 4 september 2016: 1:31:48 (5:41 min/km). De langste afstand die ik gelopen heb is 17,05 kilometer. Dit was op 11 augustus 2017, tijdens een training voor de Ten Miles. Tijd: 1:41:36 (5,58 min/km).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Created by Phons Stokkermans, Copyright Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof © 2016 - 2024