Proef buiten koffiedrinken

Volgens de planning beginnen komende zaterdag de trainingen weer om 9.30 uur. Alle groepen vertrekken vanaf de Fysiotherapie en verzamelen vooraf  buiten op de parkeerplaats.
Het geeft ons ook de mogelijkheid om gehoor te geven aan het verzoek van velen van jullie of de mogelijkheid er is om buiten koffie/thee te drinken.

Daarom willen we, als het weer mee wil werken, na de training als pilot gezamenlijk koffie/thee drinken op de parkeerplaats. Hierbij wordt jullie medewerking gevraagd bij de volgende punten:

  • Parkeer je auto op de eerste 2 rijen van de parkeerplaats direct na de slagboom. Op deze manier hebben we op het andere gedeelte voldoende ruimte om afstand te houden.
  • Als we buiten koffie/thee drinken gelden dezelfde regels als binnen.
  • Dit betekent dus dat er 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Er zullen tafels en stoelen neergezet worden om te kunnen zitten. Ga de stoelen niet verplaatsen. Blijf je liever staan, neem dan ook de 1,5 meter afstand in acht.

Hoe tegenstrijdig deze regels ook overkomen omdat we wel gezamenlijk mogen hardlopen, wij als LFTR moeten ons hier aan houden omdat de regering deze heeft vastgesteld. Team LFTR vertrouwt er op dat jullie in deze jullie verantwoordelijkheid nemen en rekening houden met  anderen. Ben je er ook van bewust dat we gadegeslagen worden door de nieuwe flatbewoners, en denk dus ook aan de naam van de Loopgroep,  en zeker die van onze sponsor Fysiotherapie Tilburg Reeshof. Uiteraard hopen we dat alles goed en soepel zal verlopen en dat we dit vaker kunnen doen.

DENK AAN JE EIGEN GEZONDHEID ÈN AAN DIE VAN DE ANDER!!!!!

Team LFTR

Auteur: Phons Stokkermans

In september 2012 met Start to Run begonnen met als doel: 3 keer vijf kilometer per week. Nu loop ik gemiddeld 23 km per week. Heerlijk! Mijn persoonlijk record op de 5 kilometer heb ik gelopen in een tempotraining van 6 kilometer op dinsdagavond: 9 augustus 2016: 30:32(5:05 min/km). Bij Tilburg Ten Miles van 3 september 2017 heb ik mijn persoonlijk record op de 10 km verbeterd naar 55:12 (5:30 min/km). Mijn snelste Ten Miles heb ik gelopen op 4 september 2016: 1:31:48 (5:41 min/km). De langste afstand die ik gelopen heb is 17,05 kilometer. Dit was op 11 augustus 2017, tijdens een training voor de Ten Miles. Tijd: 1:41:36 (5,58 min/km).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Created by Phons Stokkermans, Copyright Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof © 2016 - 2024