Resultaat virtuele winterrun en kort financieel verslag

Virtuele Winter Run

De virtuele winterrun van de Atletiekunie was een mooie gelegenheid om onze betrokkenheid bij de loopgroep te tonen. Zeker omdat het doel er aan verbonden was om voor een wedstrijdklok te gaan waarmee we de trainingen ook een andere invulling kunnen geven. LFTR is er TROTS op dat maar liefst 19 leden, oftewel 33% van onze leden actief heeft meegedaan en dat diverse leden een donatie via de girorekening hebben gedaan!!!!

LFTR bedankt Irma Rooyakkers Christel Schmidt, Ellen de Baar, Monique Glasmacher van de Wandelende Tak, en Conny Moritz, Marion van Wissen, Wendy Boelens, Thea Bastiaansen, René de Leeuw, Anneke Visser, Karin Buteijn, Hans van de Wiel, Wouter Riel, Linda Minderhout, Phons Stokkermans, Norbert Devenijns, Margriet van der Weel,  Harran van der Heijden, en Jeroen Gomes van de hardloopgroep voor hun inzet en extra donaties.

Dit heeft tot het volgende resultaat geleidt dat we in totaal 18 keer €7,80 = €140,40 aan inschrijfgeld + €43,00 aan extra donaties = €183,40 van de Atletiekunie hebben ontvangen. Daarnaast is  een bedrag van €76,60 aan directe donaties  van Pascal van Hombergh, Nicole Donders, Eric der Kinderen, Hans van de Wiel en René de Leeuw en een bedrag van €50,00 van Gita (oud hardloopster van vóór LFTR)  via de girorekening gestort.

In totaal hebben we dus € 320,00 opgehaald.

EEN GEWELDIG RESULTAAT EN EEN GEWELDIGE TEAMPRESTATIE!!!

We zijn dus al een eind op weg voor een wedstrijdklok. We zetten deze en alle toekomstige inkomsten uit acties en donaties via de girorekening op een aparte girorekening en hopen hiermee toch uiteindelijk een wedstrijdklok aan te kunnen schaffen.

Financieel overzicht

Omdat we afgelopen jaar een zeer apart jaar hebben gehad, kan er het idee ontstaan dat we van vorig jaar toch heel veel geld over moeten hebben omdat we minder kosten gehad (zouden) hebben. Daarom even een kort financieel overzicht van het afgelopen jaar.

Coördinatorskosten zijn niet gedeclareerd.
Dit is het eerste jaar dat we zonder extra inbreng dus een positief bedrag overhouden, vooral omdat we geen verdere activiteiten (Pasen, BBQ, Afsluiting Yakult Start to Run, Eindejaarafsluiting) konden organiseren. Omdat we dit jaar ons jubileumjaar is hebben we volgens planning  de €400,00 die we daardoor gereserveerd hadden opzij kunnen zetten om dit te kunnen vieren (zodra het mag).

Dat is mede de reden dat we ook dit jaar de contributie niet hebben hoeven verhogen. Op de keper beschouwd zijn we zelfs weer omlaag gegaan omdat we met €55,00 begonnen zijn in 2016 en daar nog steeds op zitten. Maar zolang we met deze contributie de kosten kunnen dekken en eventueel wat reservegeld overhouden op de rekening is er ook geen reden om deze te verhogen. Al met al kunnen we dus gerust stellen dat we zowel sportief als financieel een gezonde vereniging zijn.

Hopelijk kunnen we binnen niet al te lange tijd weer gezamenlijk sporten en gezellig koffie/thee drinken na afloop van de training. Tot het zover is hoop ik dat we jullie nog steeds kunnen blijven motiveren d.m.v. de wekelijkse trainingsschema´s, artikeltjes en selfies op de site.

Blijf gezond bezig met inachtneming van de geldende maatregelingen!!!!!

Harran
Trainer/coördinator LFTR

 

Auteur: Phons Stokkermans

In september 2012 met Start to Run begonnen met als doel: 3 keer vijf kilometer per week. Nu loop ik gemiddeld 23 km per week. Heerlijk! Mijn persoonlijk record op de 5 kilometer heb ik gelopen in een tempotraining van 6 kilometer op dinsdagavond: 9 augustus 2016: 30:32(5:05 min/km). Bij Tilburg Ten Miles van 3 september 2017 heb ik mijn persoonlijk record op de 10 km verbeterd naar 55:12 (5:30 min/km). Mijn snelste Ten Miles heb ik gelopen op 4 september 2016: 1:31:48 (5:41 min/km). De langste afstand die ik gelopen heb is 17,05 kilometer. Dit was op 11 augustus 2017, tijdens een training voor de Ten Miles. Tijd: 1:41:36 (5,58 min/km).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Created by Phons Stokkermans, Copyright Loopgroep Fysiotherapie Tilburg Reeshof © 2016 - 2024